GASTRONOMÍA
Cociña Tradicional Galega
» Pratos típicos – Cangas
O marisco degústase todo o ano, dende os mexillóns das bateas, as ameixas, os berberechos ata as centolas, percebes, ostras ao natural, etc. Estes suculentos menús que ofrecen, adóitanse degustar acompañados dos afamados tintos de Donón e o Albariño de Hío.
» Produtos de Calidade – Vigo
» Feiras gastronómicas – Vigo
NON ESPERES MÁIS…
RESERVA AGORA O TEU BILLETE
O billete para o destino dos teus soños
AVISO IMPORTANTE
SE VAS VIAXAR ÁS ILLAS CÍES OU Á ILLA DE ONS EN SEMANA SANTA E A PARTIR DO 15 DE MAIO (EXCEPTO CAMPISTAS), antes da compra do billete, debes obter a autorización solicitada pola Xunta de Galicia, na que che facilitarán o código pre-reserva (necesario para adquirir o billete do barco).
Tamén podes desfrutar de...